Niezalogowany (Zaloguj się)

Vanilla 1.0.3 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum, Polskie Forum Vanilla

Witaj!
Masz konto, Logowanie.
Nie masz jeszcze konta, Rejestracja.
    • CommentAuthorkadela
    • CommentTimeOct 1st 2007

Witajcie
    Jakie strony odwiedzacie na co dzień ? Moją ulubioną www jest onet.pl ?
    A waszą ?
    Pozdrowienia
    • CommentAuthorelninio

Generalnie wole wp.pl lecz onet też czasami czytuję.
    • CommentAuthorWitek
    • CommentTimeOct 1st 2007 zmieniony

Osobiście uważam, że najlepszą Polską stroną jest portal o2.pl, oferują dobrą poczte oraz ciekawe artykuły tematyczne.
    • CommentAuthorpaulo

ja na co dzien odwiedzam google.pl , wiadomo najlepsza wyszukiwarka, a ze dosc czesto musze wyszukac czy to jakies slowo czy tez dobry program to nie widze obecnie lepszej wyszukiwarki niz ta. Dodatkowo wp.pl aby poczytac najnowsze wiadomosci, a do poczty interia.pl.
    • CommentAuthorelninio
    • CommentTimeOct 2nd 2007

Google to moja pasja :) ale o tym kiedy indziej. a co racja to racja że o2 ma najlepszą poczte ( oraz gmail )
    • CommentAuthorpaulo
    • CommentTimeOct 2nd 2007

elninio hmm no nie wiem. Jak dla mnie o2 strasznie muli. Duzy czas oczekiwania na odebranie poczty zadecydowalo o tym ze zrezygnowalem z poczty na o2. Dosc dobra poczta to gazeta.pl Jak narazie z testowanych poczt przeze mnie to wlasnie gazeta.pl odbiera maile z kazdej innej poczty i to w najkortszym czasie ;)
    • CommentAuthorelninio
    • CommentTimeOct 3rd 2007

To muszę spróbować :)
    • CommentAuthorozyrys
    • CommentTimeOct 4th 2007

swój dzień zaczynam od odwiedzenia google, nie ma lepszej wyszukiwarki, google znajdzie wszystko :) poza tym ostatnio ta i tak niezwykle użyteczna wyszukiwarka została wyposażona w wiele funkcji, dzięki niej można m.in. edytować dokumenty worda, rysować, odtwarzać muzykę... multum możliwości :)
    • CommentAuthorelninio

No racja google to światowy potentat który nadal ( na szczęście ) stawia kroki do przodu. Duże kroki.
    • CommentAuthorozyrys

Drugą stroną którą często odwiedzam jest youtube.com, fajne filmiki, codziennie coś nowego, dużo rzeczy można znaleźć, nawet dosyć starych
    • CommentAuthorpaulo
    • CommentTimeOct 6th 2007

ja jeszcze odwiedzam maxior.pl chociaz nie codziennie ale jednak dosc czesto :) mozn apowidziec ze jestm tak ta kwintesencja youtuba :)
    • CommentAuthorozyrys
    • CommentTimeOct 7th 2007

maxior.pl - słyszałem coś, sprawdze i sie wypowiem, ale jesli mowisz ze to dobra alternatywa to pewnie warto :)
    • CommentAuthorelninio
    • CommentTimeOct 8th 2007

maxior.pl jest amatorski. Sam mam swoje strony więc wiem. Najbardziej profesjonalny z wszystkich serwisów tego typu jest youtube.
    Patrz.pl było fajne ale oni robią zmiany designu co jakiś tydzień, bardzo denerwuje.
    • CommentAuthorozyrys
    • CommentTimeOct 8th 2007

podobala mi sie (do pewnego czasu) strona www.4shared.com - nawet teraz ją polecam, choć twórcy trochę namieszali. to taki wirtualny dysk z mozliwoscia wymiany plikow między użytkownikami, każdy po rejestracji dostaje 1 gb za darmo:)