ja na co dzien odwiedzam google.pl , wiadomo najlepsza wyszukiwarka, a ze dosc czesto musze wyszukac czy to jakies slowo czy tez dobry program to nie widze obecnie lepszej wyszukiwarki niz ta. Dodatkowo wp.pl aby poczytac najnowsze wiadomosci, a do poczty interia.pl.
elninio hmm no nie wiem. Jak dla mnie o2 strasznie muli. Duzy czas oczekiwania na odebranie poczty zadecydowalo o tym ze zrezygnowalem z poczty na o2. Dosc dobra poczta to gazeta.pl Jak narazie z testowanych poczt przeze mnie to wlasnie gazeta.pl odbiera maile z kazdej innej poczty i to w najkortszym czasie ;)
swój dzień zaczynam od odwiedzenia google, nie ma lepszej wyszukiwarki, google znajdzie wszystko :) poza tym ostatnio ta i tak niezwykle użyteczna wyszukiwarka została wyposażona w wiele funkcji, dzięki niej można m.in. edytować dokumenty worda, rysować, odtwarzać muzykę... multum możliwości :)
maxior.pl jest amatorski. Sam mam swoje strony więc wiem. Najbardziej profesjonalny z wszystkich serwisów tego typu jest youtube. Patrz.pl było fajne ale oni robią zmiany designu co jakiś tydzień, bardzo denerwuje.
podobala mi sie (do pewnego czasu) strona www.4shared.com - nawet teraz ją polecam, choć twórcy trochę namieszali. to taki wirtualny dysk z mozliwoscia wymiany plikow między użytkownikami, każdy po rejestracji dostaje 1 gb za darmo:)